Max Oosterwijk

Ik geef een rondje radio!

BARENDRECHT – Sinds deze maand ben ik actief als GLRInsider, oftewel ambassadeur van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik maak vlogs, ik post elke maandag foto’s en ga mogelijk ook naar scholenmarkten toe en ben ik ook de vraagbaak van toekomstige studenten. Niet alleen maar houd ik mij bezig met het vloggen, maar ook met de radio, waar ik nog altijd veel te vinden ben voor de techniek (en ook ICT) en het nieuws. Daarom vond ik het ook leuk om de wereld te laten zien in wat voor studio van wereldklasse ik gewoon mag komen.

 

Mijn tweede vlog

Ik heb inmiddels mijn tweede vlog online staan op YouTube, waarbij ik een rondleiding geef in de nieuwe studio’s van Exxact Barendrecht. In 3 minuten zie en hoor je wat wij allemaal hebben qua nieuwe apparatuur en techniek in huis hebben. Stills heb ik ook via deze link geplaatst, het bekende Radioforum.

 

GLR Serious Request 2016

Naast Exxact Barendrecht en gewoon school houd ik mij vanaf komende week bezig met de jaarlijkse actie van het Grafisch Lyceum Rotterdam GLR Serious Request! Deze editie ga ik mij vooral bezighouden met een team van 5 mensen met de techniek, of ik ook een programma maken, is nog niet bekend. Ik kan in ieder geval niet wachten op het project, tot die tijd geef ik regelmatig updates via sociale media en zal ik ook een aantal vlogs maken over de voorbereidingen.

GLRInsiders is te vinden op YouTube, Instagram, Facebook en natuurlijk via onze eigen site.

Deel deze blogpost met de wereld!