Max Oosterwijk

Drukke agenda: Open dag & GLR Speeddate

BARENDRECHT – De komende tijd word voor mij weer hectisch. Want volgende week zaterdag 28 januari 2017 is er op het Grafisch Lyceum Rotterdam de Open Dag. Hoe en wat, dat zal ik vertellen.

 

Zaterdag 28 januari 2017: Open dag GLR

Zoals elk jaar is het Grafisch Lyceum Rotterdam, de school waar ik aan studeer 1 dag geopend voor publiek! Het is altijd gezellig, want naast ouders zie je ook de toekomstige studenten van de school.

Ik merk ook dat ouders het vaak ook heel leuk vinden om te zien hoe de school eruitziet en wat er allemaal gedaan wordt. Als GLRinsider ben ik tegenover de klassikale voorlichtingen te vinden, zo kunnen potentiële studenten meteen vragen stellen over de school en opleiding.

 

 

Dinsdag 31 januari 2017: Green Day!

Ook ga ik naar het concert van de Amerikaanse rock-band Green Day. The Radio Revolution Tour in de Ziggo Dome! Ik heb er ontzettend zin in, want hun muziek is onwijs goed en kan niet wachten om ze live te horen spelen.

 

 

Dinsdag 7 februari 2017: GLR Speeddate 2017

Ook weer bekleed ik de functie van GLRinsider en ben ik tegelijkertijd ook gewoon student Mediatechnologie. Want tijdens de GLR Speeddate komen kleine groepjes scholieren van de vmbo-locatie op de mbo-locatie.

Ze bekijken de school en opleidingen en kunnen vragen stellen aan studenten van alle opleidingen. In 3 ronden van 5 minuten kunnen kleine groepjes aanschuiven bij een opleiding naar keuze. Daarin vertel ik bijvoorbeeld een stukje over de opleiding en krijgen de scholieren de kans om alles te vragen wat zij maar willen.

 

Wat er verder gaat komen, weet ik (voorlopig) nog niet, maar ik houd je op de hoogte. Tot een volgende blogpost!

Deel deze blogpost met de wereld!