Mediatechnologie draait door!

BARENDRECHT – Als je deze titel ziet, denk je misschien meteen aan de bekende talkshow van de NPO. Alleen is deze vlog toch net iets anders! Ik neem je namelijk mee door de roulatielessen van school en de avond Think Outside The Box.

 

Think Outside The Box

De avond waarop Mediatechnologie zich als opleiding presenteert heeft deze titel en dit thema gekregen. Niet zonder reden, want je kan geweldige dingen met diverse technologie! Daarom is het belangrijk om – eigenlijk bijna altijd wel – te denken in kansen en niet in beperkingen. Wat voor producten gepresenteerd werden, dat kan je zien in deze vlog.

 

Bekijk ook mijn blogposts over 3D mapping en deze fotoserie.

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email