Max Oosterwijk

Rondleidingen & de radio

BARENDRECHT – Deze week was weer lekker druk, zoals altijd! Wat ik allemaal gedaan heb? Lees je in dit weekoverzicht.

 

Rondleiding op school

Als GLRinsider maak ik niet alleen vlogs, maar ik ben ook het uithangbord van de school. Vrijdag gaf ik samen met een andere GLRinsider een rondleiding door de school, daarnaast heb ik eerder ook al gestaan op een onderwijsbeurs en tijdens de open dag van het GLR.

 

Bij de radio

Op woensdagavond was ik ’s avonds aanwezig voor het programma Martha’s Choice, gepresenteerd door Martha Wesenhagen. Zij heeft tegenwoordig een eigen productlijn en kent ze ook vele artiesten.

Op zaterdag verzorgde ik de techniek bij het programma Weekendmixx, waarbij ik uiteraard ook het regionieuws heb gelezen. Later die avond was ik ook aanwezig tijdens het programma Toffe Peren, vooral voor technische support, maar het was wel leuk.

 

Tegenwoordig val ik ook regelmatig in voor diskjockeys en probeer dan het programma zo goed mogelijk te waarnemen. Ik blikte terug op het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Dit alles niet zonder resultaat: ik mag een eigen programma vast maken op Exxact Barendrecht. Het allergrootste compliment dat je als radiomaker natuurlijk kan krijgen! Wanneer dat precies gaat gebeuren en starten, dat is voor mij (voorlopig) koffiedik kijken, al denk ik dat ik wel vast wil gaan presenteren naast het nieuwslezen.

Deel deze blogpost met de wereld!