Make-a-Thon 2017

ROTTERDAM – Van 7 tot en met 9 juni 2017 is het weer tijd voor het evenement van Mediatechnologie: de Make-a-Thon! Ook wij als Mediabeheerders doen er aan mee.

 

Wat is de Make-a-Thon?

Tijdens de Make-a-Thon maken Mediadevelopers binnen 3 dagen 1 product. Tegelijkertijd concurreren zij tegen elkaar in het maken van een website, game of applicatie. Wij van Mediabeheer gaan aan de slag met het aanleggen van een netwerk, inrichten van de lokalen en het vastleggen van het evenement. Dat betekent dat wij dus ook filmpjes maken en gaan livestreamen. Naast dat onze werkzaamheden deels voor de buitenwereld goed te zien is, installeren wij ook het netwerk en ook werkstations voor de deelnemers.

Voor een kleine impressie van wat de Make-a-Thon inhoudt, zie deze website. Meer over het evenement volgt snel.

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email