Max Oosterwijk

Roparunradio, dat wil je niet missen!

BARENDRECHT – Tijdens dit Pinksterweekend wordt alweer de 26ste editie gelopen van de Roparun. Ook wij – van Roparunradio zijn er weer bij, dus ik ook!

 

Over de Roparun en Roparunradio

Sinds 1991 wordt jaarlijks tijdens het Pinksterweekend de Roparun gelopen, wat begon als een grap groeide uit naar wat nu een groot evenement geworden is. Eerst gingen de lopers vanuit Rotterdam naar Parijs, nu is het andersom: vanuit Parijs en Hamburg wordt er gelopen naar Rotterdam.

Ook Roparunradio werd niet lang daarna geboren, waarbij niet er niet alleen maar radio gemaakt wordt, maar ook steeds meer tv. Denk aan sfeerimpressies, visual radio en vlogs! Dit jaar doe ik voor de derde keer mee, wederom als vlogger (zie de foto) en redactioneel medewerker.

 

We zijn verhuisd van het Rotterdamse Familiehuis Daniël den Hoed naar Het Kruispunt in Barendrecht. Ik vond het heel speciaal om daar te zijn, omdat het een emotionele locatie is: daar zitten de mensen voor wie de Roparunners onder meer hun best voor doen! Dit jaar wordt net zo leuk, want Het Kruispunt moet dé hotspot worden voor al het Roparun-geweld. Hoe het allemaal gaat uitpakken, weet ik nog niet, wel dat het weer een leuke editie gaat worden.

Deel deze blogpost met de wereld!