Ik mag stage lopen bij…

BARENDRECHT – De kogel is door de kerk: ik mag acht maanden lang stage lopen bij het bedrijf Digitaal Dagblad BV! Hier zal ik aan de slag gaan als websitebeheerder van alle lokale edities van het Digitaal Dagblad.

 

Wie is Digitaal Dagblad BV?
Dit is een onderneming van Barendrechter René Dons met als concept om dagelijks lokaal nieuws te verzorgen op zowel de websites als per mail. Een dagblad 2.0, dat een franchise concept kent. Er zijn al dagbladen in onder meer Barendrecht, Ridderkerk en Gouda. Onlangs is er ook een editie voor Rotterdam geopend: Dagblad 010!

Mijn takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het onderhoud van de websites, maar ook een bijdrage leven aan de content voor het Barendrechts Dagblad. Denk aan de montage van verslaggeving en ook berichtgeving op de website.

 

Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik mag beginnen en mijn steentje mag bijdragen aan dit fantastische bedrijf en concept.

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email