Stage bij Digitaal Dagblad BV voorbij

BARENDRECHT – 8 maanden zijn voor mij voorbij gevlogen! Ik mocht mij ontplooien als collega, maar ging ook aan de slag met websitebeheer (op zowel applicatie- als serverniveau). Daarnaast was ik er voor mijn collega’s als vraagbaak voor allerlei vragen op het gebied van computers: van printers tot aan e-mailaccounts tot aan Photoshop.

Nu ga ik mij verder ori├źnteren en wil ik aan de slag om meer praktijkervaring op te doen met hetgeen dat ik aangeboden heb gekregen vanuit school. Ook heb ik de ambitie om door te leren en op de hoogte te blijven van de ICT. Dit op het gebied van netwerkbeheer als ook websitebeheer, alleen weet ik zelf nog niet wat ik het allerleukste vind om te doen.

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email