Max Oosterwijk

So long, farewell! Het einde van een (studenten)tijdperk

ROTTERDAM – Het moment waarvan iedere student wist dat zou komen is voor mij ook hier: ik ben met vlag en wimpel geslaagd voor mijn opleiding Mediatechnologie! Hiermee eindig ik een groot hoofdstuk voor mijzelf, een 9-jarig hoofdstuk.

In 2009 begon ik op het Grafisch Lyceum Rotterdam, op de vmbo-locatie aan het Stadhoudersplein in Rotterdam-Blijdorp. In 2013 begon ik met Podium- & Evenemententechniek om vervolgens in 2015 over te stappen naar Mediatechnologie, dat ik nu in 2018 succesvol heb afgerond! Hierin heb ik ontdekt wat ik echt leuk vind en goed kan: berichten schrijven, werken bij de radio, vloggen (met video editing) en tegekelijkertijd ook bezig te zijn met ICT.

In 2010 was ik de eerste die als brugklasser mocht radiomaken bij Flex FM, dat resulteerde in 2013 tot het FunX project. Pas in 2015 deed ik wat ik echt heel leuk vind: ICT-beheer. Ook heb ik mijzelf goed leren kennen en heb ik veel fantastische mensen ontmoet!

Maar ja, na 9 jaar is de tijd rijp om verder te gaan. Het was fantastisch, met altijd hoogtepunten en enkele dieptepunten, maar laat ik vooral de leukste herrineringen nooit vergeten.

Deel deze blogpost met de wereld!