Beheerbazen: fijne Dag van de Systeembeheerder!

BARENDRECHT – De zomermaanden zijn weer volop in gang, dus lege plekken en met Zwarte Zaterdag in het vooruitzicht. Waar veel werknemers nu op vakantie zijn geweest, zijn of nog gaan, zitten systeembeheerders (sysadmin) vaak (nog) op kantoor. Want alles moet natuurlijk draaiende gehouden worden!

Back-ups die bijvoorbeeld goed moeten worden uitgevoerd en alles moet blijven draaien. Dus voor de sysadmin een dagtaak alleen al, maar geen of weinig vakantie! Daarom vonden systeembeheerders een dag – verwant aan Secretaressedag, waarop zij in het zonnetje gezet willen worden.

Nu hoef ik niet meteen een taart of bos bloemen (van kabels uiteraard ;-), maar een beetje waardering voor diegene die altijd werkt is op zijn plaats. Apparatuur kent geen weekend of werktijden, dus komt het erop neer dat wij altijd en overal bereikbaar moeten zijn voor als het fout gaat. Kortom: een tof initiatief dat hopelijk breder bekend gaat worden. Keep up the good work en fijne zomer, Beheerbazen!

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email