Omroep Hoeksche Waard lanceert nieuwe site

PUTTERSHOEK – Gedurende een periode van vijftien maanden heb ik gewerkt aan de nieuwe website voor Omroep Hoeksche Waard. Voorheen draaiden zij op een website gebaseerd op ASP.NET, alleen was dit enigszins gedateerd en werkte het content managementsysteem (cms) omslachtig. Nu zet de omroep in op multimedia, audio en video samen met redactionele stukken.

Nu is de website gebaseerd op het bekende cms WordPress, dat zowel voor eigen websites als voor een WordPress-blog te gebruiken is. Hiermee is het beheer van de website gemakkelijker dan tevoren! Nieuws kan op meerdere platforms tegelijkertijd geplaatst worden en het onderhoud is daarmee ook minder moeilijk.

Niet alleen WordPress, maar ook diverse aanpassingen als een redactiesysteem zijn uitgerold voor de redacteuren en programmamakers. Met het oog op de toekomst ligt de nadruk op eigen nieuwsvoorziening en het creëren van LTMA, oftewel Lokaal Toereikend Media Aanbod. Ook gezien de koers die de omroep wil varen, door bijvoorbeeld uitsluitend radio- en online content te maken.

Bekijk hier de website.

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email