Heb jij hem al?

ROTTERDAM – Mijn website is weer vernieuwd en ook verbeterd, dit heb je waarschijnlijk al gemerkt! Zo ziet mijn website er speelser en ook kleurrijker uit, ten opzichte van het vorige ontwerp. De kleur groen blijft de rode draad in mijn ontwerp, net als twee tinten grijs, zwart en wit. Tot slot ben ik ook terug gegaan naar het nog steeds moderne designprincipe Material Design, waarbij platte iconen, wit en subtiele kleuren de overhand hebben. Laatstgenoemde gaat alweer een tijdje mee, maar is ondanks dat er een alternatieve wind waait door het land der webdesign, blijft Material Design nog steeds gemeengoed.

Wat is er verbeterd?

Verder heb ik ook de website vriendelijker voor mobiel gemaakt – en heb ik nog een leuke extra! Als je mijn site op je smartphone toevoegt aan jouw startscherm, krijg je leuke goodies en blijf je als eerste op de hoogte van alle blogposts. Daarnaast heb ik de turbo gevonden op mijn site, die is namelijk een stuk sneller. Van Raspberry Pi naar eigen VPS – een stukje eigen server.

Om mijn M A X app toe te voegen, volg je de volgende instructies:

iPhone:
1. Klik op het Exit icoon onderaan de menubalk, nu verschijnt er een popup.
2. Zoek naar het icoon “Plaats bladwijzer op startscherm”.
3. Klik op “Opslaan”, nu staat de M A X app op jouw bureaublad. Veel plezier!

Android/Chrome:
1. Er verschijnt een pop-up, klik op de knop.
2. Klik nu op “Opslaan”, nu staat de M A X app op jouw bureaublad. Veel plezier!

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email