Max Oosterwijk

Het Top 2000-virus komt weer los!

BARENDRECHT – Ah, de decembermaand staat bekend als de maand van de donkere dagen én feest! Sinterklaas, Kerst en ook Oud & Nieuw. Voor mij als radiofreak is het dan extra feest, want het einde van het jaar tel ik steevast af in 2000 nummers.

Dit jaar voor mij de eerste editie zonder GLR Serious Request, hét (enige) radioevenement van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Want na drie jaar vind ik het wel leuk geweest en is het aan de nieuwe tweedejaars om er weer een feestje van te maken! Wel ga ik weer naar het Top 2000 Café, ik heb net zoals voorgaande jaren gestemd op mijn 35 favoriete platen aller tijden.

Een ander evenement dat altijd zorgt voor leuke en soms warme momenten, is NPO 3FM Serious Request. Wel vind ik het jammer dat in de loop van de jaren het gehalte glitter en glamour wat verlaagd is.

Ja, wat er voor de radio dan nog komen gaat, tsja, wie zal het zeggen? Ik heb sowieso op zaterdag mijn eigen programma en wil ik dit jaar weer meedoen met mijn vierde editie Roparunradio. Verder zie ik wel wat er komen gaat…

Deel deze blogpost met de wereld!