Max Oosterwijk

Alweer één kwartaal bij ATOS RTV!

BARENDRECHT – Het is alweer drie maanden geleden dat ik het team mag versterken van ATOS RTV. Dit is de lokale radio- en televisieomroep van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Heerjansdam. Na tien mooie jaren bij Exxact Barendrecht was ik toe aan iets nieuws. Een andere omroep met andere personen en uitdagingen. Wat doe ik op dit moment al voor de omroep?

Foto: Bram de Waard / ATOS RTV

Sport op Zondag

Sinds medio november 2022 ben ik vaste audiotechnicus van het programma Sport op Zondag. Tijdens het drie uur durende sportprogramma, komen uitslagen, maar ook achtergronden bij de uitslagen aanbod. Dan worden sporters of coaches gebeld om terug te blikken op de wedstrijd. Van voetbal tot waterpolo en korfbal tot wandelsport. De deur staat voor alle sporten en sporters open bij Sport op Zondag.

Mijn rol ligt natuurlijk bij de technische realisatie van de uitzending. Dus het schuiven van microfoons, muziek en bellers. Sinds dit jaar mag ik ook steeds vaker bijdragen on air doen, het afkondigen van platen of het stellen van vragen.

Sport op Zondag is iedere zondag tussen 15.00 en 18.00 uur te beluisteren in de regio op FM op 106.1 en overal via atosrtv.nl of de RadioNED app.

Techniek team

Naast Sport op Zondag ben ik ook onderdeel van het Techniek team van ATOS. Hier mag ik meedenken over technische verbeterpunten. Eén van mijn eerste bijdragen was aan het project ‘visual radio’. Waarbij we de eerste (vaste) opzet hadden gemaakt tijdens de Winter3daagse.

Volg ATOS RTV via de website, Facebook, Instagram of via de RadioNED app.

Deel deze blogpost met de wereld!