Max Oosterwijk

Nieuwe functie: Junior Infrastructuur Engineer

DORDRECHT – Sinds februari 2021 ben ik onderdeel van Referit uit Dordrecht. Het eerste jaar was ik gedetacheerd via Linden-IT, die een succesvolle match had gemaakt tussen mij en Referit. In 2022 ben ik er in vaste dienst gekomen en mag ik mijzelf Junior Infrastructuur Engineer noemen. Nog steeds help ik klanten met uiteenlopende vragen over onder meer Intune, Microsoft 365, Windows 10, maar ook vaker mag ik beheertaken doen op infrastructuur van de klant.

 

Wat heb ik het afgelopen jaar zoal gedaan?

Allereerst heb ik mijzelf ontplooid op de Servicedesk van Referit. Niet alleen ben (en was) ik verantwoordelijk voor inkomende verzoeken via mail, ticket en telefoon, maar mag ook diverse klanten helpen!

Ik ben in 2021 gegroeid in veel opzichten gegroeid. Zo heb ik mijn ITIL certificaat via Referit behaald en mag ik mijzelf TOPdesk goeroe noemen. Ik heb meegeholpen met de uitvoering van de implementatie van dit registratiesysteem voor nieuwe incidenten/changes.

 

Over Referit

Referit is sinds 2007 partner in (complexe) cloud & hosting diensten, applicatie integraties, proces automatisering en BizTalk. Onze dienstverlening gaat ver, we hebben korte lijnen en hebben een keur aan ervaring in huis. Enkele klanten uit ons portfolio: Finext B.V., Hilton Food Group, NIIOS en zelfs Leergeld Nederland. Meer informatie over Referit is hier te lezen, meer info over mijn ervaring in de IT is hier te vinden.

Deel deze blogpost met de wereld!