Wie ben ik?

Ik ben Max Oosterwijk, 23 jaar oud en ben werkzaam bij Hoppinger als Systeembeheerder.

Hoi! Ik ben Max Oosterwijk, ik ben 23 jaar oud en werk als Systeembeheerder bij internetbureau Hoppinger. Daarnaast beoefen ik al meer dan 9 jaar mijn favoriete hobby: werken bij Exxact Barendrecht.

Ik ben zelf woonachtig in Barendrecht, ik zit al sinds 2009 op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Tot aan 2013 studeerde ik op de VMBO locatie, waarna ik van 2013 tot 2015 kort Podium- en Evenemententechniek studeerde met als specialisatie Geluidstechicus. Maar ik heb mijn plekje pas echt ontdekt op de opleiding waarvoor ik ben geslaagd: Mediatechnologie, waarbij ik mij specialiseer in Workflowbeheer in de media. Tijdens het schooljaar 2016-2017 ben ik tevens ambassadeur van het Grafisch Lyceum Rotterdam, ik maak vlogs en ik beantwoord ook eventuele vragen van toekomstige studenten.

Naast de computers ben ik ook veel bezig voor de radio, namelijk voor Exxact Barendrecht. Maar het begon echt te kriebelen toen ik nog op het VMBO zat bij Flex FM in 2010 als eerstejaars leerling. Later ging ik aan de slag voor het toenmalige Exxact FM (nu Exxact Barendrecht) bij Kidstime. Maar sinds 2014 ging het hard: ik begon met het lezen van regionieuws bij Exxact en Nieuwerkerk FM, doe vanaf 2015 mee met Roparunradio en ben nu naast nieuwslezer ook redacteur, technicus en op invalbasis presentator bij Exxact! Meer weten? Neem een kijkje in mijn radioportfolio.