Oude tijden herleven?

BARENDRECHT – Vroeger was ik al veel bezig met het beheren van webpagina’s. Ik experimenteerde met diverse websites, waarin je een eigen HTML-pagina kan maken of zelfs een eigen startpagina!

Nu wil ik dat opnieuw proberen, want vroeger had ik een eigen startpagina toen ik 8 jaar oud was, toen noemde ik mijzelf Maxie.jouwpagina.nl. Nu ik het terugkeek en ook teruglas, was het soms wat knullig, maar het was ook gaaf dat ik toen al ook verzoekjes kreeg van bezoekers om zijn/haar link ook op mijn startpagina te zetten! Nu wil ik het opnieuw proberen, hoewel tegenwoordig de bladwijzers op je iPhone ook een snelle springplank kunnen bieden.

Mijn eigen startpagina is te vinden op de volgende link.

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email