28ste Roparun komt steeds dichterbij

BARENDRECHT – De voorbereidingen zijn in volle gang voor de 28ste editie van de Roparun. Niet zomaar een estafetteloop vanuit Parijs en Hamburg richting Rotterdam, maar ook om geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker! Meer dan 300 teams gaan tijdens dit Pinksterweekend van start.

Wij van Roparunradio zijn er ook weer bij voor de verslaggeving van het evenement. Dit jaar doe ik voor de vijfde keer mee met Roparunradio en ben ik weer te vinden op de nieuwsredactie en als nieuwslezer. De uitzending start vrijdagavond 7 juni om 19.00 uur en stopt maandagavond 10 juni om 20.00 uur. Later dit jaar volgt ook de slotavond, hierover vertel ik later meer.

Roparunradio beluister je online, via 10 frequenties door Nederland of via DAB+. Check de website voor alle informatie.

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email