Doek gevallen voor MiddagMax

BARENDRECHT – Het doek is gevallen voor het zaterdagmiddagmagazine MiddagMax bij Exxact Barendrecht, om plaats te maken voor een interlokaal programma. Vanaf 24 augustus 2019 klinkt er een regionaal geluid op de lokale zender van Barendrecht, genaamd Zaterdagmiddag Live. Een samenwerking met Rijnmond, RTV Albrandswaard en RTV Lansingerland.

Een handvol vrijwilligers gaan vanaf 24 augustus 2019 in tourbeurt in de studio van Rijnmond het programma Zaterdagmiddag Live maken. Dat op zaterdagmiddag tussen 12.00-14.00 uur uitgezonden zal worden. Tijdens het programma komen alle uitzendgebieden aan bod, Barendrecht, Albrandswaard en de gemeente Lansingerland. Met veel ruimte voor muziek, lokaal nieuws, reportages en ook verslag vanaf de diverse evenementen.

Mijn rol in deze productie zal voornamelijk op de achtergrond zijn, wellicht dat ik tussendoor als verslaggever te horen zal zijn bij lokale evenementen.

Deel deze blogpost met de wereld!

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email