Max Oosterwijk

Transfernieuws: Skilled IT Engineer

ROTTERDAM – Het nieuwe jaar start voor mij met het veranderen van werkgever. Ik ben sinds 1 februari 2021 niet meer in dienst van Hoppinger B.V., maar van Linden-IT. In deze blogpost wil ik iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en twee leuke jaren. In deze jaren heb ik veel nieuwe dingen geleerd en leuke dingen meegemaakt.

Zero to Hero

Allereerst heb ik opnieuw leren lopen op het gebied van systeembeheer en Linux in het bijzonder. Ik heb kennis mogen maken met Puppet, een deployment framework, Kubernetes en veel Linux/UNIX cli tools. Ik was als het ware opnieuw geboren! Ook heb ik regelmatig documentatie bijgewerkt en geschreven en was ik vraagbaak voor vragen over o.a. infrastructuur, DNS en SSL. De laatste tijd was ik de algemene vraagbaak voor veel uiteenlopende zaken, waaronder eerder genoemde onderwerpen.

Niet alleen was het keihard werken, ook hebben we geregeld leuke dingen gedaan met de collega’s onderling. Zo werd er een spelletjesavond georganiseerd, gingen we van de winter curlen in Kralingen en is de vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) een standaardnummer. Zelfs in het begin van corona/COVID-19 ging deze steevast door, maar dan wél verantwoord – via Google Meet. Proosten met een Corona biertje op het weekend (zoals op uitgelichte afbeelding)

Linden-IT

Ik heb de overstap gemaakt naar Linden-IT, een organisatie die zich bezighoudt met detachering en projecten binnen IT. Hier ga ik aan de slag als Skilled IT Engineer, een brede functie met de kans om mij breed te ontwikkelen. Ik ben benieuwd wat ik hier allemaal kan leren en mag gaan doen!

Tot slot wil ik nogmaals het team van Hoppinger bedanken voor een leuke periode. De wereld is klein, dus de kans zeer groot dat we elkaar weer tegenkomen! 🙂

Deel deze blogpost met de wereld!