Max Oosterwijk

GLR Serious Request 2016 staat weer aan! Een kleine geschiedenisles

Wat verandert er dit jaar?

Dit jaar willen wij natuurlijk als team het beste bereiken, waarbij ook de nodige dingen zijn veranderd. Zo maken wij geen 5, maar 3 dagen radio en is er weer 1 stream voor alles. Het wordt een combinatie van televisie en visual radio, ook binnen de school worden er filmpjes vertoond op de televisies binnen de school, die worden aangestuurd door een narrowcasting systeem. Zo is GLR Serious Request in 2016 echt overal, met unieke content.

 

Wat is mijn rol in het project?

Ik zit in team Mediatechnologie met 4 andere personen, ik heb onder meer contacten gelegd en ben aan de slag gegaan met de jingles. Dat betekent dat ik de stationvoice ben van het pop-up radiostation GLR Serious Request 2016. Ook mag ik dit jaar 2 uur lang presenteren, op welke dag en hoe laat weet ik helaas nog niet.

Verder verwacht ik vooral achter de schermen bezig te zijn met het project of als GLRInsider. In deze vlog kan je zien wat er allemaal gebeurt qua voorbereidingen voor het project, deel 2 komt online op maandag 19 december 2016.

 

Ik kan helaas nog niet in mijn glazen bol kijken hoe het gaat worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het geweldig gaat worden! GLR Serious Request staat weer aan.

Deel deze blogpost met de wereld!